Τελευταία Νέα

Latest News

Διανομή διατακτικών και ενημερωτική ομιλία

Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη διανομή διατακτικών επιταγών σε πενήντα ωφελούμενους του προγράμματος “Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία IV”.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 14 Ιουνίου οι ωφελούμενοι προσήλθαν στα γραφεία του φορέα. Παράλληλα ο φυσικοθεραπευτής και αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δ. Δράμας Παναγιώτης Γκλαβόπουλος πραγματοποίησε ενημερωτική ομιλία με θέμα: «Κατάγματα και Τρίτη Ηλικία-Πρόληψη-Θεραπεία». Αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας ο φυσικοθεραπευτής δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τους παρευρισκομένους, καθώς αποδείχθηκε ότι ήταν ένα θέμα που τους αφορούσε άμεσα.
Το πρόγραμμα «Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία IV» αφορά στην μηνιαία παροχή διατακτικών για την αγορά τροφίμων και προϊόντων πρώτης ανάγκης σε ηλικιωμένους άνω των εξήντα ετών και τη διοργάνωση ομιλιών στο πλαίσιο της διανομής με θέματα που αφορούν την τρίτη ηλικία. Χρηματοδοτείται εξολοκλήρου από το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα.
Παράλληλα δόθηκαν και οι 13 διατακτικές σε ισάριθμους ωφελούμενους της τρίτης ηλικίας στο πλαίσιο του προγράμματος «Αγάπη για την Τρίτη Ηλικία» το οποίο χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Αντώνιος και Ιωάννης Αγγελικούσης.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρόμοια Άρθρα

VIEW MORE

Similar Posts