30 Αυγ
  • By ckelaidi
  • Cause in

Για έκτη συνεχή χρονιά από την Ένωση Κυριών Δράμα-Σ.Α.Φ. Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Για έκτη συνεχή χρονιά το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. θα δώσει την δυνατότητα σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Δράμας.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και θα ολοκληρωθούν στα τέλη Σεπτεμβρίου. Το Κοινωνικό Φροντιστήριο απευθύνεται σε παιδιά των οποίων η οικογένεια αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις των ιδιωτικών φροντιστηρίων. Οι γονείς θα πρέπει να προσκομίσουν στον φορέα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου η αίτηση του παιδιού να γίνει αποδεκτή. Στο Κοινωνικό Φροντιστήριο πραγματοποιούνται όλα τα μαθήματα του Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου και τα μαθήματα γενικής παιδείας και των τριών τάξεων του Ενιαίου Γενικού Λυκείου και των τριών κατευθύνσεων και συγκεκριμένα θεωρητικής, θετικής και τεχνολογικής. Η επιλογή των μαθητών θα γίνει με αυστηρά κοινωνικοοικονομικά κριτήρια. Η δράση για μία ακόμη χρονιά θα υποστηριχθεί από εθελοντές δασκάλους και καθηγητές διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι με θέληση και μεράκι θα προσφέρουν ανιδιοτελώς τις γνώσεις τους.

Τα μαθήματα για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου θα ξεκινήσουν με την έναρξη της σχολικής περιόδου και τα μαθήματα των υπολοίπων τάξεων θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή  1 Οκτωβρίου 2021. Τέλος η πρόεδρος Αλίκη Τσιαμούρα απευθύνει κάλεσμα σε νέους εθελοντές δασκάλους και καθηγητές να ενταχθούν στο εθελοντικό δυναμικό της μεγάλης οικογένειας του φορέα.

 

TAGS:
ckelaidi