15 Δεκ
  • By TheDevelopers
  • Cause in

Η χορωδία της Ένωσης Κυριών τραγούδησε στην Προσοτσάνη

Με τραγούδια από την Θράκη, την Μ. Ασία, την Μακεδονία και τον Πόντο η χορωδία της Ένωσης Κυριών Δράμας συμμετείχε μαζί με την χορωδία των Θρακομικρασιατών στην φιλανθρωπική εκδήλωση η οποία έγινε στην Προσοτσάνη.

Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Προσοτσάνης, διοργάνωσε ο Δήμος Προσοτσάνης και ο Θρακομικρασιατικός Πολιτιστικός σύλλογος . Ο Δήμαρχος Προσοτσάνης Άγγελος Λύσσελης αφού εξήρε το πολύπλευρο και πολυμορφικό έργο της Ένωσης Κυριών απένειμε στην πρόεδρο Αλίκη Τσιαμούρα τιμητική πλακέτα για την συμμετοχή της χορωδίας στην φιλανθρωπική βραδιά.

Από την μεριά της η πρόεδρος Αλίκη Τσιαμούρα μεταξύ άλλων επεσήμανε: «θέλω να εκφράσω ένα θερμότατο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Προσοτσάνης Άγγελο Λύσσελη, καθώς και στον πρόεδρο των Θρακομικρασιατών Παναγιώτη Μωυσίδη για την πρόσκληση να συμμετέχουμε στην ωραία αυτή εκδήλωση με την νεοσυσταθείσα χορωδία μας με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Λευτέρη Καλλινικίδη. Τον Παναγιώτη τον γνωρίζω πολλά χρόνια ως πολιτικό άνθρωπο και έχω να πω τα καλύτερα. Είμαι σίγουρη ότι και από την θέση του προέδρου των Θρακομικρασιατών θα ανεβάσει τον πήχυ πολύ ψηλά.

Στο σημείο αυτό επιτρέψτε μου να πω δυο λόγια όχι για τον Δήμαρχο αλλά για τον άνθρωπο Άγγελο Λύσσελη. Τον Άγγελο, στην πόλη της Δράμας, τον γνωρίσαμε την περίοδο που είχε αναλάβει το γραφείο τύπου της Νομαρχίας επί θητείας Σωκράτη Δημητριάδη. Δεν υπήρχε άνθρωπος τόσο από τον χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης όσο και από τον πολιτικό χώρο που να μην αναφέρεται στον Άγγελο με τα καλύτερα λόγια. Η ακεραιότητά, το ήθος, η εντιμότητα, το κύρος του, οι γνώσεις του αλλά κυρίως ο ήρεμος λόγος του σε κέρδιζαν και σε κερδίζουν από την πρώτη στιγμή».

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

TheDevelopers