12 Ιαν
  • By TheDevelopers
  • Cause in

Οι Δραμινοί τίμησαν με την παρουσία τους τον ετήσιο χορό της Ένωσης Κυριών Δράμας

Δεκάδες Δραμινοί τίμησαν με την παρουσία τους τον ετήσιο χορό της Ένωσης Κυριών Δράμας ενισχύοντας οικονομικά το πολύπλευρο έργο της.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015 σε ένα κατάμεστο κέντρο. Η Πρόεδρος Αλίκη Τσιαμούρα στον χαιρετισμό της επεσήμανε σχετικά: «Το 2014 αποτελεί πλέον παρελθόν και ελπίζω μέσα από την καρδιά μου το 2015  να φέρει χαμόγελο και αισιοδοξία για το αύριο. Έως ότου λάμψει λοιπόν μια καινούργια ημέρα  η Ένωση Κυριών Δράμας με  όλο το έμψυχο δυναμικό της, με όλους τους εθελοντές της θα δίνει έναν καθημερινό αγώνα, προκειμένου να είναι ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ».

Η κ. Τσιαμούρα ακόμη τόνισε: «Είναι αλήθεια ότι την τελευταία τριετία η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε λογική. Άνθρωποι από όλο το Νομό Δράμας έρχονται καθημερινά, καταθέτουν την ψυχή τους, το πρόβλημά τους και ζητούν μία λύση, έστω και προσωρινή. Η Ένωση Κυριών Δράμας εξυπηρετεί συνολικά 1200 άτομα σε μηνιαία βάση και αυτό χάρη στους δεκάδες εθελοντές της.

Ο εθελοντισμός είναι μια πράξη αγάπης και συμπαράστασης στον συνάνθρωπο. Ξεκινά από την καρδιά του καθενός και διαχέεται στο περιβάλλον του χωρίς φραγμούς και περιορισμούς. Το πρώτο βήμα που χρειάζεται να γίνει είναι να δει κανείς τον εαυτό του στον συνάνθρωπό του. Ο εθελοντής βάζει τον εαυτό του στη θέση του συνανθρώπου του και «παίρνει» «προσφέροντας».

Η Πρόεδρος κατέληξε: «Ο εθελοντής προσφέρει  με ανιδιοτέλεια την γνώση του, τον ελεύθερο χρόνο του προς όφελος άλλων χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα. Το νόημα της φιλανθρωπίας και η φιλοσοφία του εθελοντή έχει αλλάξει. Προσφέρει όχι με οίκτο αλλά ισότιμα αυτόν που περνά δυσκολίες. Στον εθελοντισμό δεν περισσεύει κανείς». Χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργύρης Πατακάκης και ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος.

Τον χορό τίμησαν με την παρουσία τους το ζεύγος Σεμέλη και Στέφανου Κωνσταντινίδη, ο βουλευτής Δράμας Δημήτρης Κυριαζίδης, ο πρώην δήμαρχος Δράμας Θωμάς Μαργαρίτης, η περιφερειακή σύμβουλος Γεωργία Χειράκη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, Ανδρέας Χαραλαμπίδης,  Γιώργος Ψαρράς, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Γεώργιος Γεωργιάδης, ο αντιπρόεδρος κοινωνικής πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Νίκος Γεωργιάδης, ο Διοικητής 5ης Μοίρας Καταδρομών, εκπρόσωπος του Διοικητή Ανώτερης Φρουράς, η πρόεδρος της Λέσχης Λαίονς κ. Ιωάννα Σαλωνίδου, η πρόεδρος του Ποντιακού Συλλόγου Μαυροβάτου  κ. Δημητριάδου, υποψήφιοι βουλευτές καθώς και σύσσωμος ο δημοσιογραφικός κόσμος.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

TheDevelopers