13 Ιαν
  • By TheDevelopers
  • Cause in

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Ένωσης Κυριών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις 11 Ιανουαρίου 2014 ο ετήσιος χορός της Ένωσης Κυριών.

Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του το χορό ο οποίος έγινε πλέον θεσμός. Το μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής κυρία Βασιλική Ζάνου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε καλή χρονιά. Αμέσως μετά τον λόγο πήρε η πρόεδρος της Ένωσης Κυριών Δράμας Αλίκη Τσιαμούρα τόνισε μεταξύ άλλων: «με σκληρή δουλειά, ατέλειωτες ώρες, επιμονή και αγάπη βρήκαμε λύσεις και καινούργιους δρόμους, ώστε να κάνουμε το έργο μας ακόμα πιο αποτελεσματικό, ακόμα πιο μεγάλο βοηθώντας ακόμα περισσότερους συνανθρώπους μας». Κάνοντας αναφορά στην έννοια του εθελοντισμού επεσήμανε: «ο εθελοντισμός δεν είναι μόδα, δεν είναι απλά στάση ζωής, είναι πηγή ζωής. Είναι μια ανεκτίμητη διαπροσωπική διεργασία μέσα από την οποία μπορούμε να νιώσουμε αληθινά την έννοια της λέξης άνθρωπος και να την αντιπροσωπεύσουμε επάξια».

Η χορωδία της Φιλοπτώχου, υπό την διεύθυνση του Ελευθερίου Καλλινικίδη, έψαλλε κάλαντα, ενώ ο εθελοντής – δικηγόρος Κωνσταντίνος Κόντος ευχαρίστησε όλους τους υποστηρικτές που βοηθούν έμπρακτα το πολύπλευρο έργο της Ένωσης Κυριών.

Τον ετήσιο χορό τίμησαν με την παρουσία τους η οικογένεια Στέφανου και Σεμέλης Κωνσταντινίδη,

ο βουλευτής Δράμας Δημήτρης Κυριαζίδης, εκπρόσωπος του Δημάρχου Γρηγόρης Παπαδόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Αργύρης Πατακάκης, ο πρώην δήμαρχος Θωμάς Μαργαρίτης, ο πρώην βουλευτής Σταύρος Παπαδόπουλος, ο Συνταγματάρχης Α ΄Μεραρχίας Δημήτρης Τσιπίδης, ο Διοικητής Ε΄Μοίρας Καταδρομών Θεόδωρος Ελευθεριάδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Καϊπάκης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σωτήρης Συνόλας, ο αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Ανδρούτσος, ο αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΑΘ, οι δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι Δήμαρχοι Χριστόδουλος Μαμσάκος και Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ανδρέας Χαραλαμπίδης, Ανέστης Τερζής, Στυλιανός Μελισσινός, καθώς και σύσσωμος ο δημοσιογραφικός κόσμος της Δράμας.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

TheDevelopers