18 Φεβ
  • By TheDevelopers
  • Cause in

Ο εξυπνότερος άνθρωπος του κόσμου καλεσμένος της Ένωσης Κυριών

Με το πιο θερμό χειροκρότημα και με πληθώρα ερωτήσεων υποδέχτηκαν οι Δραμινοί τον Ευάγγελο Κατσιούλη, τον άνθρωπο με τον υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης στον κόσμο IQ 198.

Ο Ευάγγελος Κατσιούλης ήταν καλεσμένος της Ένωσης Κυριών σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στην Στρατιωτική Λέσχη. Σε μία κατάμεστη αίθουσα ο ευφυέστατος άνθρωπος ενημέρωσε το κοινό για τις έννοιες της υψηλής νοημοσύνης και της χαρισματικότητας, την σημασία της ανίχνευσης και αξιοποίησής τους, όπως και την παρουσίαση των σκοπών, των δράσεων, της λειτουργίας και του έργου της εθελοντικής ομάδας “Ανάδειξη” της οποίας πρόεδρος είναι ο ίδιος. Επίσης αναφέρθηκε στην επαγγελματική αποκατάσταση των χαρισματικών παιδιών με άξονα τις ικανότητες και δυνατότητές τους.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης είκοσι παιδιά και νέοι είχαν την ευκαιρία για μια επιτόπου αδρή αξιολόγηση του δείκτη ευφυίας και των δεξιοτεχνιών τους με την ενδεικτική εφαρμογή επιλεγμένων δοκιμασιών νοημοσύνης και χαρισματικότητας. Στην προσφώνησή της η πρόεδρος της Ένωσης Κυριών Αλίκη Τσιαμούρα διευκρίνισε ότι ο Ευάγγελος Κατσιούλης κατέχει την υψηλότερη καταγεγραμμένη επίδοση νοημοσύνης , μια επίδοση που στατιστικά αναμένεται μόνο από 1 άτομο στα τριάντα δισεκατομμύρια του γενικού πληθυσμού. Τον ευχαρίστησε για την παρουσία του στην πόλη, εμώ ανακοίνωσε την συνεργασία με της εθελοντικής ομάδας “Ανάδειξη” με την Φιλόπτωχο.

Ο κ. Κατσιούλης με την ομάδα του θα βρίσκεται και πάλι στην πόλη μας,       προκειμένου να πραγματοποιήσει διάφορα τεστ σε μεγαλύτερο αριθμό παιδιών.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ

 

TheDevelopers