22 Δεκ
  • By TheDevelopers
  • Cause in

Πλήθος κόσμου στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ένωσης Κυριών

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας με αφορμή την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ένωσης Κυριών Δράμας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Ονειρούπολης 2014 την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου. Χαιρετίζοντας η πρόεδρος Αλίκη Τσιαμούρα μεταξύ άλλων επεσήμανε: «Το μήνυμα των Χριστουγέννων περικλείεται στις λέξεις αγάπη και ελπίδα. Αγάπη για τον συνάνθρωπο που πάσχει και δοκιμάζεται αλλά και ελπίδα για την επόμενη ημέρα. Όλες και όλοι μαζί μπορούμε να γεννήσουμε την ελπίδα για μία κοινωνία αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Η χώρα μας, όπως συνηθίζω να λέω, περνάει την πιο δύσκολη περίοδο από την μεταπολίτευση και σε τέτοιες στιγμές ακόμη πιο ενεργά πρέπει να σταθούμε δίπλα στον συνάνθρωπο».

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε η δημοσιογράφος-θεολόγος Φιλιώ Παντικίδου, η οποία ενθουσίασε το κοινό με την ομιλία της που είχε ως θέμα: «Ο άνθρωπος μέσα μου: Προσπάθεια προσέγγισης της έννοιας του πλησίον».

Στη συνέχεια η χορωδία της Ένωσης Κυριών πλαισίωσε την γιορτή με χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια.

Την εκδήλωση, την οποία συντόνισε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Κόντος, τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωπος του βουλευτή Δράμας Αλεξάνδρα Κυριαζίδου, ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γεωργία Χειράκη και Χρήστος Λιθηρόπουλος, ο αντιπρόεδρος Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Α.Μ.Θ. Νίκος Γεωργιάδης, η πρόεδρος της Λέσχης Λάιονς Ιωάννα Σαλωνίδου, ο πρόεδρος του συλλόγου Θρακομικρασιατών Παναγιώτης Μωυσίδης, η πρόεδρος του Ποντιακού Συλλόγου Μαυροβάτου Φανή Δημητριάδου, η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ευγενία Σαραφίδου και πλήθος κόσμου.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

TheDevelopers