ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Καλώς ορίσατε στην Ένωση Κυριών Δράμας, μία κυψέλη προσφοράς και αγάπης. Στους δύσκολους καιρούς που διανύει η κοινωνία ,  ο Φορέας μας, σήμα κατατεθέν του τόπου μας  στέκεται επί σειρά ετών κοντά στον συνάνθρωπο.

Η Ένωση Κυριών Δράμας είναι ένα αναγνωρισμένο φιλανθρωπικό σωματείο στο οποίο όλοι εμείς, οι εθελοντές , εργαζόμαστε καθημερινά με ανιδιοτέλεια και ευαισθησία για να πετύχουμε τους στόχους μας.  Όσο αυξάνονται οι απαιτήσεις,  με συνέπεια, πάθος αλλά κυρίως με τεχνογνωσία  στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων, αρωγοί σε όποιον το έχει ανάγκη, χωρίς διακρίσεις. Προσπαθούμε με βήματα σεμνά αλλά αποφασιστικά να αναπτύξουμε τις δράσεις  και τις υπηρεσίες μας έτσι ώστε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των ευπαθών κοινωνικά ομάδων και αναξιοπαθούντων της περιοχή μας. Οι υπηρεσίες μας όμως δεν περιορίζονται  μόνο στον τόπο μας, καθώς με το Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας διευρύνουμε τον τομέα δράσης  μας σε πανελλαδικό επίπεδο προσφέροντας βοήθεια σε κακοποιημένα παιδιά και γυναίκες.

Ακολουθώντας τις δυνατότητες που μας παρέχει το διαδίκτυο, δημιουργήσαμε την ιστοσελίδα μας, φιλοδοξώντας να ανοίξουμε μια δίοδο επικοινωνίας και πληροφόρησης.

Σας εύχομαι καλή περιήγηση.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΛΙΚΗ ΤΣΙΑΜΟΥΡΑ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΛΙΚΗ ΤΣΙΑΜΟΥΡΑ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΣΙΑΜΟΥΡΑ – ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΕΡΔΑΛΗ ΟΥΡΑΝΙΑ

ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ & ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

ΤΑΜΙΑΣ

ΤΣΙΠΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΒΟΗΘΟΣ ΤΑΜΙΑ Α’

ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΛΕΝΑ

ΒΟΗΘΟΣ ΤΑΜΙΑ Β’

ΧΑΡΠΑΝΤΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ

ΥΠ. ΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΥΠ. ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΖΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ