Σχετικά με μας

Διοικητικό Συμβούλιο &

Καταστατικό

Χαιρετισμός Προέδρου

Η Πρόεδρος

Αλίκη Τσιαμούρα

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Καλώς ορίσατε στην Ένωση Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας, μία κυψέλη προσφοράς και αγάπης. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε ,  ο Φορέας μας, σήμα κατατεθέν του τόπου μας  στέκεται επί σειρά ετών κοντά στον συνάνθρωπο.
Η Ένωση Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας είναι ένα αναγνωρισμένο φιλανθρωπικό και πολιτιστικό σωματείο, στο οποίο όλοι εμείς, οι εθελοντές , εργαζόμαστε καθημερινά με ανιδιοτέλεια και ευαισθησία για να πετύχουμε τους στόχους μας.  Όσο αυξάνονται οι απαιτήσεις,  με συνέπεια, πάθος, αλλά κυρίως με τεχνογνωσία  στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων, αρωγοί σε όποιον το έχει ανάγκη, χωρίς διακρίσεις. Προσπαθούμε με βήματα σεμνά αλλά αποφασιστικά να αναπτύξουμε τις δράσεις  και τις υπηρεσίες μας, έτσι ώστε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των ευπαθών κοινωνικά ομάδων και αναξιοπαθούντων της περιοχή μας. Οι υπηρεσίες μας όμως δεν περιορίζονται  μόνο στον τόπο μας, καθώς με το Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας διευρύνουμε τον τομέα δράσης  μας σε πανελλαδικό επίπεδο προσφέροντας βοήθεια σε κακοποιημένα παιδιά και γυναίκες.
Ακολουθώντας τις δυνατότητες που μας παρέχει το διαδίκτυο, δημιουργήσαμε την ιστοσελίδα μας, φιλοδοξώντας να ανοίξουμε μια δίοδο επικοινωνίας και πληροφόρησης.

Σας εύχομαι καλή περιήγηση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Τακτικά Μέλη

Πρόεδρος:    Τσιαμούρα Αλίκη
Αντιπρόεδρος:    Τσιαμούρα-Βουγιούκαλου Γιώτα
Γενική Γραμματέας:   Ζερδαλή Ουρανία
Ταμίας:   Τσιπίδου Γεωργία
Σύμβουλος Οικονομικών:   Αλεξιάδου Αγγελική
Σύμβουλος Tομέα Πολιτισμού:   Στεφανίδου Ευαγγελία
Υπεύθυνη Τομέα Ψυχολογικής Υποστήριξης:   Kαρακασίδου Ελισσάβετ
Νομικός Σύμβουλος:   Mπακοπούλου Ειρήνη
Μέλος:    Σκριάπα-Τσιπίδου Βαρβάρα

Αναπληρωματικά Μέλη

Δικταπανίδου Σούλα
Ζαπουνίδου Μέλη
Καστώρη Ελένη
Σμολοκτού Ελένη
Γιαννακοπούλου Γεωργία

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

κάντε κλικ για να προβάλετε το καταστατικό