Τελευταία Νέα

Latest News

Bιωματικό εργαστήρι για παιδιά δημοτικών σχολείων

Σαράντα παιδιά δημοτικών σχολείων θα επισκεφθούν αύριο την Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ., προκειμένου να συμμετέχουν βιωματικά σε κάποιες από τις δράσεις του φορέα.
Μαθητές από το 6ο, 14ο και το Δημοτικό Σχολείο Ξηροποτάμου θα διανείμουν άρτο και αρτοσκευάσματα, κοντόληκτα προϊόντα, καθώς και χριστουγεννιάτικα δέματα σε πενήντα συνολικά ωφελούμενες οικογένειες. Επίσης τα παιδιά θα ενημερωθούν για τη σπατάλη τροφίμων και πώς αυτή μπορεί να μειωθεί, ενώ θα ξεναγηθούν τόσο στις εγκαταστάσεις της Τράπεζας Τροφίμων όσο και στο Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας.
Πριν τρεις εβδομάδες τα παιδιά των συγκεκριμένων δημοτικών σχολείων, στο πλαίσιο καλέσματος που απηύθυνε η Τράπεζα Τροφίμων Δράμας, συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης τα οποία παρέδωσαν σήμερα Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στην Ένωση Κυριών.
Η Τράπεζα Τροφίμων Δράμας αποτελεί την 4η πανελλαδικά Τράπεζα Τροφίμων, η οποία ιδρύθηκε από την Ένωση Κυριών Δράμας – Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας, τον Οκτώβριο του 2019. Αποτελεί μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τραπεζών Τροφίμων (FEBA) κι έχει ως πρωταρχικό σκοπό την καταπολέμηση της πείνας και της σπατάλης τροφίμων.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρόμοια Άρθρα

VIEW MORE

Similar Posts