Τελευταία Νέα

Latest News

296 κιλά Τρόφιμα Αγάπης συγκεντρώθηκαν Παραμονή Πρωτοχρονιάς – Δεύτερη δράση

Διακόσια ενενήντα έξι κιλά τρόφιμα αγάπης συγκεντρώθηκαν από την δεύτερη δράση collect που πραγματοποίησε η Τράπεζα Τροφίμων Δράμας με την εθελοντική της ομάδα.

Η δράση έγινε την Παραμονή Πρωτοχρονιάς με την ομάδα εθελοντών του φορέα να βρίσκεται σε μεγάλα σούπερ μάρκετ της πόλης και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον Covid-19 (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά, σακούλες). Η ανταπόκριση των συμπολιτών για ακόμη μία φορά ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική, καθώς από το υστέρημά τους τοποθετούσαν τρόφιμα στα καλάθια μας. Όλα τα είδη στήριξαν οικογένειες που βρίσκονται σε επισιτιστική ανασφάλεια. Η πρώτη δράση collect πραγματοποιήθηκε την Παραμονή Χριστουγέννων όπου τότε συγκεντρώθηκαν τριακόσια εβδομήντα δύο κιλά τρόφιμα. Παράλληλα τόσο την Παραμονή Χριστουγέννων όσο και Πρωτοχρονιάς προσφέρθηκαν συνολικά 70 Γεύματα Αγάπης σε μοναχικούς συνανθρώπους μας, προσφορά τοπικών εστιατορίων.

Η Τράπεζα Τροφίμων Δράμας ιδρύθηκε τον Οκτώβριο 2019 από την Ένωση Κυριών Δράμας –Σ.Α.Φ. Η Τράπεζα Τροφίμων Δράμας της Ένωσης Κυριών Δράμας – Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας έχει ως στόχο τη συλλογή τροφίμων με σύντομη ημερομηνία λήξης καθώς και προϊόντων χορηγίες επιχειρήσεων και στη συνέχεια τη διανομή τους στους ωφελούμενους του σωματείου αλλά και φορείς όλου το Νομού. Η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative) στηρίζει την Τράπεζα Τροφίμων Δράμας της Ε.Κ.Δ. – Σ.Α.Φ. καλύπτοντας την οχτάωρη απασχόληση ενός στελέχους, για ένα έτος.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρόμοια Άρθρα

VIEW MORE

Similar Posts