Τελευταία Νέα

Latest News

65 τόνους τροφίμων διένειμε η Τράπεζα Τροφίμων της Ε.Κ.Δ-Σ.Α.Φ.

Εξήντα πέντε συνολικά τόνους τροφίμων διένειμε η Τράπεζα Τροφίμων Δράμας της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. από την αρχή του έτους έως και τα τέλη Αυγούστου 2023.
Συγκεκριμένα, η Τράπεζα Τροφίμων Δράμας στηρίζει καθημερινά και μηνιαία 1900 μέλη οικογενειών ανάμεσα στα οποία βρίσκονται 72 μονογονεϊκές οικογένειες, 22 πολύτεκνες οικογένειες, 72 ηλικιωμένοι, 68 ρομά οικογένειες και 331 άνεργοι. Με την πολυσχιδή δράση της, κατάφερε και διένειμε συνολικά 65,136 τόνους τροφίμων (4,794 τόνοι άρτου, αρτοσκευασμάτων και γλυκισμάτων, 57,75 τόνοι τροφίμων, 2,592 τόνοι οπωρολαχανικών.
Με στόχο την εξάλειψη του φαινομένου της πείνας και της φτώχειας, η Τράπεζα Τροφίμων Δράμας διενεργεί επισιτιστικά προγράμματα όπως τη μηνιαία διανομή έκτακτων δεμάτων που περιέχουν τρόφιμα μακράς διάρκειας και προσωπικής υγιεινής, το πρόγραμμα Συν-ένωσις και το ΤΕΒΑ. Σημαντικό παράγοντα στην επίτευξη του παραπάνω στόχου αποτελεί , επιπλέον, η διάσωση τροφής και περισσευούμενου φαγητού, άρτου – αρτοσκευασμάτων και γλυκών, κοντολήξιμων προϊόντων και οπωρολαχανικών της Λαϊκής Αγοράς Δράμας. Πολύτιμη βοήθεια παρέχεται και από τοπικά καταστήματα, χορηγούς και εταιρίες που διαρκώς φανερώνουν έμπρακτα την προσφορά τους.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρόμοια Άρθρα

VIEW MORE

Similar Posts