Τελευταία Νέα

Latest News

Collect & φιλανθρωπικό bazaar βοήθησαν στην συγκέντρωση τροφίμων και χρημάτων

Οι Δραμινοί στήριξαν εμπράκτως την Τράπεζα Τροφίμων Δράμας της Ένωσης Κυριών, καθώς ενίσχυσαν τόσο με τρόφιμα όσο και με χρήματα.

Μισός τόνος με συσκευασμένα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν στη δράση collect που πραγματοποιεί κάθε χρόνο η Τράπεζα Τροφίμων σε μεγάλα σούπερ μάρκετ της πόλης. Από νωρίς το πρωί σύσσωμη η ομάδα εργαζομένων και εθελοντών καλούσαν τους πελάτες των καταστημάτων να ενισχύσουν την Τράπεζα Τροφίμων, βάζοντας μέσα στο καλάθι όποια και όσα τρόφιμα επιθυμούσαν. Μέχρι αργά το μεσημέρι συγκεντρώθηκαν πεντακόσια κιλά τρόφιμα, τα οποία διανεμήθηκαν σε ωφελούμενους του φορέα. Επίσης την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ στο σπιτάκι της Ένωσης Κυριών στην Ονειρούπολη πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπικό bazaar για την ενίσχυση των σκοπών της Τράπεζας Τροφίμων. Τριάντα πέντε δωρητές από Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη και Σέρρες πρόσφεραν απλόχερα τοπικά προϊόντα. Δραμινοί και επισκέπτες από διάφορα μέρη της Ελλάδας έκαναν ανάρπαστα τα προϊόντα δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στα τοπικά κρασιά και στα ζυμαρικά.
Την Παρασκευή

Η Τράπεζα Τροφίμων Δράμας ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2019, από την Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. Η Τράπεζα Τροφίμων έχει ως στόχο τη συλλογή προϊόντων με σύντομη ημερομηνία λήξης και προϊόντων χορηγίες επιχειρήσεων και τη διανομή στους ωφελούμενους του σωματείου και σε φορείς όλου του Νομού. Μέχρι στιγμής για το 2023 διανεμήθηκαν περισσότεροι από 100 τόνους.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρόμοια Άρθρα

VIEW MORE

Similar Posts