Τελευταία Νέα

Latest News

Δράση δικτύωσης με το επιμελητήριο Έβρου

Διαδικτυακή δράση δικτύωσης και προβολής με το Επιμελητήριο Έβρου πραγματοποίησε η Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. την περασμένη Τετάρτη.
Τη συζήτηση προλόγισε η Πρόεδρος της Ένωσης Κυριών Δράμας – ΣΑΦ κα Αλίκη Τσιαμούρα. Στη δράση συμμετείχαν εκ μέρους του Επιμελητηρίου Έβρου ο κος Σκερλετόπουλος Λεωνίδας, διευθυντής της Δομής Light-hub και η κα Μαρία Σοφιάδου, συντονίστρια των δράσεων της Δομής. Επίσης συμμετείχαν ωφελούμενες του έργου. Την συζήτηση άνοιξε η κα Αλίκη Τσιαμούρα,Πρόεδρος της Ένωσης Κυριών Δράμας – ΣΑΦ ευχαριστώντας τον Δήμο Δράμας που έδωσε τη δυνατότητα στον φορέα που εκπροσωπεί να συμμετάσχει στο τοπικό σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης. Επεσήμανε τη σημασία της δικτύωσης μεταξύ των φορέων στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και προσκάλεσε τους εκπροσώπους της δομής Light-hub να επισκεφθούν την Ένωση Κυριών Δράμας με την προοπτική μελλοντικής συνεργασίας.
Στην συνέχεια, πήρε τον λόγο ο κος Σκερλετόπουλος, ο οποίος μίλησε για τη δομή στήριξης επιχειρηματικότητας Light-hub. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ήμαστε σχετικά χαρούμενοι από την πλευρά ότι στο έργο που έχουμε μέχρι στιγμής ήμαστε στο δεύτερο κύκλο που δεχόμαστε αιτήσεις για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να κάνουν επιχειρήσεις». Έκανε απολογισμό του έργου της δομήςκατά τον 1ο κύκλο λειτουργίας της και παρουσίασε τις υπηρεσίες που παρείχε η δομή στους ωφελούμενους που συμμετείχαν στο έργο. Αναφέρθηκε στις συνεργασίες που έχουν αναπτυχθεί με εταιρίες του ιδιωτικού τομέα και Πανεπιστήμια καθώς και στη συμμετοχή διεθνώς διακεκριμένων μεντόρων
Η δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάπτυξη δράσεων γυναικείας επιχειρηματικότητας – Επανένταξη – Ενεργοποίηση» με κωδικό ΟΠΣ 5031323, της Ενέργειας 1 «Δράσης Πληροφόρησης, Δημοσιότητας και Προβολής» η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του εγκεκριμένου σχεδίου ΣΒΑΑ Δήμου Δράμας – Ε.Π. «Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης 2014 – 2020».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρόμοια Άρθρα

VIEW MORE

Similar Posts