Τελευταία Νέα

Latest News

Δράση εκπαιδευτικής ρομποτικής στην Ονειρούπολη

Μία δράση εκπαιδευτικής ρομποτικής θα φιλοξενήσει η Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. στο σπιτάκι της στην Ονειρούπολη.
Η δράση θα γίνει την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 από τις 12 το μεσημέρι και για δύο ολόκληρες ώρες με την συμμετοχή παιδιών γυμνασίου και δημοτικού από το Κιλκίς και την Δράμα μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους.
Τα παιδιά των φροντιστηρίων MICROStudies από το Κιλκίς και @robot’s από την Δράμα, τα οποία ασχολούνται με την αγωνιστική ρομποτική θα εκπαιδεύσουν την ομάδα έργου της Ένωσης Κυριών σχετικά με την “αθλητική ρομποτική” το άθλημα πάλη, όπου τα ρομπότ θα αγωνίζονται, ενώ στη συνέχεια η ομάδα έργου θα δείξει στα παιδιά το Mobile School και τους τρόπους λειτουργίας του.
Η Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. καθόλη την διάρκεια της Ονειρούπολης με όλο το έμψυχο δυναμικό της και τους δεκάδες εθελοντές, δίνουν το δυναμικό τους παρόν με το έργο «To Mobile School Ταξιδεύει» και παράλληλες δράσεις στο πλαίσιο του έργου «ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ» και της Τράπεζας Τροφίμων Δράμας. Επίσης κάθε Σαββατοκύριακο ο σύλλογος εκπαιδευτικών στο σπιτάκι του φορέα διαβάζει παραμύθια για τους μικρούς επισκέπτες της Ονειρούπολης.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρόμοια Άρθρα

VIEW MORE

Similar Posts