Τελευταία Νέα

Latest News

Δύο προγράμματα επισιτιστικής βοήθειας από την Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ.

Δύο νέα προγράμματα επισιτιστικής βοήθειας υλοποιεί η Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. με συνολικά σαράντα επτά ωφελούμενους.
Τα προγράμματα στοχεύουν να καλύψουν βασικές επισιτιστικές ανάγκες σαράντα επτά πολύτεκνων, μονογονεϊκών οικογενειών και μοναχικών ανθρώπων της τρίτης ηλικίας παρέχοντάς τους κάθε μήνα διατακτικές τις οποίες και εξαργυρώνουν σε μεγάλα σούπερ μάρκετ της πόλης μας.
Η διανομή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 στα γραφεία του φορέα. Επίσης οι σαράντα επτά ωφελούμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν την ομιλία της ιατρού Έλλης Παπαγεωργίου, επιμελήτριας Α’ στην ΤοΜΥ Δράμας. Η κυρία Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στην πρόσβαση, τη στελέχωση, τις υπηρεσίες και τον τρόπο λειτουργίας των Τοπικών Μονάδων Υγείας καθιστώντας σαφές πως ο κάθε πολίτης μπορεί να έχει εντελώς δωρεάν τον προσωπικό του γιατρό. Στο τέλος της ομιλίας πολλοί εκ των συμμετεχόντων έθεσαν τα δικά τους ερωτήματα στην γιατρό.
Το ένα πρόγραμμα που αφορά σε μοναχικούς ηλικιωμένους άνω των εξήντα ετών χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Αντώνιος και Ιωάννης Αγγελικούσης, ενώ το δεύτερο πρόγραμμα που αφορά σε μονογονεϊκες και πολύτεκνες οικογένειες χρηματοδοτείται από ανώνυμη δωρήτρια του εξωτερικού.
Οι στόχοι των προγραμμάτων είναι η ενημέρωση των ωφελουμένων σε θέματα υγιεινής διατροφής, ασφάλειας και υγείας αλλά και η ψυχολογική τους ενίσχυση, η κοινωνικοποίηση τους και η βελτίωση της ποιότητας ζωής τους με την αγορά βασικών αγαθών.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρόμοια Άρθρα

VIEW MORE

Similar Posts