Τελευταία Νέα

Latest News

Εναρκτήρια συνάντηση του προγράμματος Erasmus+ KA2 με τη συμμετοχή όλων των εταίρων

Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ KA2 για την καταπολέμηση της έμφυλης βίας στο διαδίκτυο, πραγματοποιήθηκε στις 13.05.2022 η εναρκτήρια συνάντηση του έργου με τη συμμετοχή όλων των εταίρων.
Το προηγούμενο βράδυ, παραχωρήθηκε δείπνο προς ένδειξη καλής φιλοξενίας στην πόλη μας σε γνωστό εστιατόριο της Δράμας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης Κυριών Δράμας επί της Βενιζέλου 114. Συμμετείχαν δια ζώσης και διαδικτυακά τα μέλη του εταιρικού σχήματος που θα συνεργαστούν τα επόμενα 2 χρόνια στην υλοποίηση του έργου αυτού. Με την παρουσία της διαδικτυακά μας τίμησε η διαχειρίστρια του προγράμματος και στέλεχος του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. κ. Μαρία Καράλα, ενώ επίσης διαδικτυακά τοποθετήθηκε η καθηγήτρια του ΔΠΘ του τμήματος Κοινωνικής εργασίας κ. Σεβαστή Χατζηφωτίουκαι επιστημονική υπεύθυνη του έργου , « Ώρα να μιλήσεις» που επίσης συμμετέχει η Ένωση Κυριών Δράμας Σ.Α.Φ.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναλύθηκαν όλα τα επιμέρους θέματα του προγράμματος , το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, η βιωσιμότητα του ενώ μετά τη λήξη της τα μέλη του εταιρικού σχήματος ξεναγήθηκαν στον Ξενώνα κακοποιημένων γυναικών που στεγάζεται άνωθεν των γραφείων και στην Τράπεζα Τροφίμων.
Τέλος, κατά την αποχώρηση τους, δόθηκαν από μία φιάλητοπικό κρασί και αναμνηστικό, ενώ ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την Κύπρο και συγκεκριμένα τη Λεμεσό ,όπου το καλοκαίρι του 2023 θα πραγματοποιηθεί η 2η δια ζώσης συνάντηση μας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρόμοια Άρθρα

VIEW MORE

Similar Posts