Τελευταία Νέα

Latest News

Εργαστήρια παρασκευής τροφίμων

Στα πλαίσια της βιωσιμότητας του προγράμματος “Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία III”, στις 19/7 και 26/7 θα πραγματοποιηθούν δύο δίωρα εργαστήρια παρασκευής τροφίμων με την εκπαιδευτικό Γίδα Σοφία. Σκοπός της δράσης είναι να εκμεταλλευτούμε με κάθε δυνατό τρόπο υλικά που έχουμε μέσα στο σπίτι και δεν χρησιμοποιούμε συχνά, έτσι ώστε να φτιάξουμε πρωτότυπες και νόστιμες συνταγές, ενώ ταυτόχρονα να δώσουμε με αυτό το τρόπο το δικό μας στίγμα στο οικολογικό αποτύπωμα.
Το οικολογικό αποτύπωμα είναι αποτελεσματικό στο να διαδώσει στον κόσμο την ιδέα πως ο καθένας από εμάς έχει ιδιαίτερα συμβάλλει στην κατάσταση που έχει περιέλθει η γη σήμερα μέσα από τις επιλογές του ως προς την κατανάλωση υλικών αγαθών και την αλόγιστη χρήση αυτών.
Η Ένωση Κυριών Δράμας – Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας, υποστηρίζει και προάγει πάντα τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, πόσο μάλιστα όταν πρόκειται για μια δράση με οικολογική συνείδηση.
Στα δύο αυτά εργαστήρια θα συμμετέχει η ομάδα του Δημιουργικού Σχολείου, της Τρίτης Ηλικίας , της Ένωσης Κυριών Δράμας – Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρόμοια Άρθρα

VIEW MORE

Similar Posts