Τελευταία Νέα

Latest News

Ημερίδα λήξης για το πρόγραμμα γυναικείας επιχειρηματικότητας

Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023 στις 11 το πρωί στο αίθριο του Σπιτιού Ανοιχτής Φιλοξενίας της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. πραγματοποιείται η ημερίδα λήξης της πράξης «Ανάπτυξη δράσεων γυναικείας επιχειρηματικότητας – Επανένταξη-Ενεργοποίηση».
Στόχος του έργου
Το έργο απευθύνονταν σε τριάντα πέντε άνεργες γυναίκες της Δράμας με στόχο την ένταξή τους στην αγορά εργασίας και στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. Στο πλαίσιο αυτό υλοποιήθηκαν δράσεις συμβουλευτικής, κατάρτισης και πιστοποίησης. Τα σεμινάρια τα οποία παρακολούθησαν είχαν ως αντικείμενο την απόκτηση γνώσεων για τις γενικότερες εξελίξεις στην επιχειρηματικότητα και στην καινοτομία, τις αρχές διεύθυνσης μίας επιχείρησης, δεξιότητες στο μάρκετινγκ, στις πωλήσεις και εφαρμογές του, στην χρηματοοικονομική διαχείριση και άλλα. Η ημερίδα θα ξεκινήσει με χαιρετισμούς από την Πρόεδρο Αλίκη Τσιαμούρα, την συντονίστρια των δράσεων Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Δήμου Δράμας Κατερίνα Ιωσηφίδου και εκπρόσωπο του Δήμου Δράμας. Αμέσως μετά η συντονίστρια του έργου Παναγιώτα Ψαρρά θα παρουσιάσει την πορεία υλοποίησης της δράσης. Στο τέλος θα γίνει η απονομή των πιστοποιητικών στις τριάντα πέντε ωφελούμενες.
Η πράξη «Ανάπτυξη δράσεων γυναικείας επιχειρηματικότητας – Επανένταξη – Ενεργοποίηση» υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης ΣΒΑΑ του Δήμου Δράμας-ΕΠ. «Ανατολική Μακεδονία και Θράκη 2014-2020».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρόμοια Άρθρα

VIEW MORE

Similar Posts