Τελευταία Νέα

Latest News

Ο Μητροπολίτης Δράμας τίμησε την Πρόεδρο Αλίκη Τσιαμούρα

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος τίμησε την πρόεδρο της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. Αλίκη Τσιαμούρα για την πολυετή κοινωνική της δράση.

Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο των διήμερων εκδηλώσεων ΣΤ΄ Χρυσοστόμεια. Η κ. Τσιαμούρα μεταξύ άλλων τόνισε: “Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, των μελών μας και εμού προσωπικά σας ευχαριστώ θερμά για την απονομή της τιμητικής διάκρισης. Δεν σας κρύβω πως είμαι βαθύτατα συγκινημένη αρχικά γιατί τον ιστορικό μας σύλλογο τον ίδρυσε ο Άγιος Χρυσόστομος το 1904. Επίσης τον Ιερό Ναό του Αγίου Χρυσοστόμου τον θεμελίωσε ο μακαριστός Διονύσιος, τον οποίο και είχα πνευματικό πατέρα. Για τον λόγο αυτό τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα.

Προσωπικά από την ηλικία των 35 μου χρόνων αφιέρωσα την ζωή μου στον εθελοντισμό και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Θέλω να πω κυρίως στα νέα παιδιά πως τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο. Αρκεί να έχεις όραμα, πείσμα και βαθιά πίστη στο Θεό. Κάπως έτσι ξεκινήσαμε και εμείς και αγοράσαμε χωρίς καμία κρατική βοήθεια το Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας και σήμερα είμαστε μεταξύ των πρώτων φορέων σε όλη την Ελλάδα.

Είναι αλήθεια πως στον εθελοντισμό δίνεις όλο σου το είναι, κάθε μέρα βάζεις και νέους στόχους και προσπαθείς αδιάκοπα.
Ωστόσο αυτά που εισπράττεις είναι πολύ περισσότερα από όσα δίνεις.
Εισπράττεις χαρά, ικανοποίηση και κυρίως εσωτερική γαλήνη και ηρεμία. Γιατί όταν ο διπλανός σου υποφέρει τότε και εσύ δεν μπορείς να είσαι απαθής και αδιάφορος”.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρόμοια Άρθρα

VIEW MORE

Similar Posts