Τελευταία Νέα

Latest News

Πασχαλινή Δράση συγκέντρωσης τροφίμων

Στελέχη και εθελοντές της Τράπεζας Τροφίμων της Ένωσης Κυριών Δράμας – Σ.Α.Φ., θα βρίσκονται τηνΠαρασκευή15Απριλίου, από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το μεσημέρι, στα μεγάλα σούπερ μάρκετ της πόλης μας, προκειμένου να υλοποιηθεί η δράση συγκέντρωσης τροφίμων “Collect”.
Τα προϊόντα τα οποία θα συγκεντρωθούν, πρόκειται να διανεμηθούν εν όψει του Πάσχα σε συνανθρώπους μας που βιώνουν καταστάσεις επισιτιστικής ανασφάλειας, οι οποίες έχουν επιδεινωθεί λόγω της πανδημίας καθώς και του κύματος ακρίβειας που πλήττει την κοινωνία. Η δράση θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. Εθελοντές και στελέχη, θα βρίσκονται στις εισόδους των καταστημάτων φορώντας μάσκα, καθώς και τα διακριτικά καρτελάκια της Τράπεζας Τροφίμων Δράμας. Η πρόεδρος Αλίκη Τσιαμούρα τονίζει σχετικά: «Ελάτε και φέτος να ανοίξουμε την αγκαλιά μας και να βοηθήσουμε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη. Ακόμη και η ελάχιστη ανταπόκριση στο κάλεσμά μας έχει μεγάλο κοινωνικό αντίκτυπο. Σας ευχαριστούμε».
Η Τράπεζα Τροφίμων Δράμας ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2019, από την Ένωση Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας. Η Τράπεζα Τροφίμων της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας έχει ως στόχο τη συλλογή προϊόντων με σύντομη ημερομηνία λήξης και προϊόντων χορηγίες επιχειρήσεων και τη διανομή στους ωφελούμενους του σωματείου και σε φορείς όλου του Νομού. Κατά το 2021 διανεμήθηκαν 133 τόνοι τροφίμων.
Η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative) στηρίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά την Τράπεζα Τροφίμων της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας καλύπτοντας την οχτάωρη απασχόληση ενός στελέχους.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρόμοια Άρθρα

VIEW MORE

Similar Posts