Τελευταία Νέα

Latest News

Πρόγραμμα «Στηρί-ζουμε: Ιατροφαρμακευτική φροντίδα για όλους»

Ξεκίνησε και πάλι το πρόγραμμα «Στηρί-ζουμε: Ιατροφαρμακευτική φροντίδα για όλους» το οποίο υλοποιεί η οργάνωση Αποστολή ΑΝΘΡΩΠΟΣ με συνεργαζόμενο φορέα την Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ.
Μετά από μία μικρή διακοπή, πριν λίγες ημέρες έγινε η επανεκκίνησή του με σαράντα ωφελούμενους του φορέα να αγοράζουν τα φάρμακά τους με μηδενική συμμετοχή, μια και το κόστος καλύπτεται εξολοκλήρου από την Αποστολή ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Η συνεργασία της Ένωσης Κυριών Δράμας- Σ.Α.Φ με την οργάνωση Αποστολή ΑΝΘΡΩΠΟΣ συνεχίζεται για 8η συνεχόμενη χρονιά, βοηθώντας ουσιαστικά σημαντικές ανάγκες ευάλωτων συνανθρώπων μας. Το πρόγραμμα αφορά στην κάλυψη ιατρικών και φαρμακευτικών αναγκών ευπαθών ωφελούμενων του φορέα μας, που είναι ανασφάλιστοι είτε οικονομικά αδύναμοι να καλύψουν τις ιατρικές τους ανάγκες.
Κατά τα άλλα στο πλαίσιο της ίδιας συνεργασίας ο φορέας συμμετείχε σε έξι διαδικτυακά επιμορφωτικά σεμινάρια στο πλαίσιο του προγράμματος «Βελτιώνουμε την ζωή των ηλικιωμένων ΙΙ» που οργάνωσε η Αποστολή ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Τους έξι κύκλους των Σεμιναρίων Επιμόρφωσης και Ενδυνάμωσης για Φροντιστές Ηλικιωμένων Ατόμων, τα οποία διήρκεσαν από τον Φεβρουάριο του 2024 ως τον Ιούνιο του 2024, παρακολούθησαν δεκατέσσερα (14) άτομα, ωφελούμενοι και εργαζόμενο προσωπικό του φορέα. Συγκεκριμένα αναπτύχθηκαν έξι διαφορετικές θεματικές από στελέχη του Κέντρου Γηριατρικής Αξιολόγησης του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center (ENHC) και καθηγητές του προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ¨Φυσιολογία της Γήρανσης και Γηριατρικά Σύνδρομα¨ της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Όσοι παρακολούθησαν τουλάχιστον τους τρεις κύκλους των σεμιναρίων θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρόμοια Άρθρα

VIEW MORE

Similar Posts