Τελευταία Νέα

Latest News

«Το Mobile School Ταξιδεύει» στο Λούβεν του Βελγίου 19-21 Φεβρουαρίου 2024

Ο βέλγικος φορέας SteetSmart διοργανώνει σεμινάριο με θέμα τις καλές πρακτικές στην προσπάθεια υποστήριξης και ενίσχυσης των πληθυσμών Ρομά στην Ελλάδα.
To σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Φεβρουαρίου στη βελγική πόλη Leuven. Στέλεχος της ομάδας του Mobile School Travels Ένωσης Κυριών Δράμας θα παρευρεθεί αντιπροσωπεύοντας το φορέα μας , παρουσιάζοντας τα μέχρι τώρα δεδομένα του προγράμματος και προτείνοντας νέες μεθόδους και πρακτικές προσέγγισης της ομάδας στόχου.
Αρχικά, το στέλεχος θα παρουσιάσει το έργο του φορέα που αφορά στον πληθυσμό Ρομά κι έπειτα θα γίνει μία μικρή παρουσίαση κάποιων πάνελ συζήτησης από τους κεντρικούς ομιλητές όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν απόψεις αλλά και απορίες.
Κάθε εκπρόσωπος θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις αναφορικά στις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχει καταφέρει να χτίσει η ομάδα του με συγκεκριμένους πληθυσμούς Ρομά αλλά και να αναφέρει ποιές μεθόδους προσέγγισης χρησιμοποιεί η ομάδα του ώστε να επιτευχθεί μία παρέμβαση.
Τέλος, θα γίνει αναφορά στην διαδικτυακή πλατφόρμα StreetSmart και στα εργαλεία που αξιοποιούν τα στελέχη της κάθε ομάδας ώστε να επιτύχουν το στόχο τους.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρόμοια Άρθρα

VIEW MORE

Similar Posts