Τελευταία Νέα

Latest News

«Τα Ρετρό του Έρωτα» μάγεψαν το φιλόμουσο Δραμινό κοινό

Με επιτυχία στέφθηκε η συναυλία με τίτλο «Ρετρό του έρωτα», την οποία οργάνωσε η Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. στο πλαίσιο των πολιτιστικών της δράσεων.
Η διεθνούς φήμη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδο με την συνοδεία του κορυφαίου πιανίστα Δαυίδ Ναχμία, ερμήνευσε ρομαντικά τραγούδια του Αττίκ και άλλων καλλιτεχνών των δεκαετιών 1930 – 1960. Το κοινό απόλαυσε την εξαιρετική φωνή της και μαγεύτηκε από τις μελωδικές νότες που έπαιξε στο πιάνο ο Δαυίδ Ναχμίας.
Η συναυλία δεν είχε μόνο τραγούδια αλλά και υπέροχες ιστορίες που εξιστόρησε ο κ. Ναχμίας και οι οποίες αφορούσαν στην έμπνευση αυτών των τραγουδιών. Ανοίγοντας την συναυλία η πρόεδρος Αλίκη Τσιαμούρα μεταξύ άλλων τόνισε: «πιστεύω ότι οι μεγαλύτερες φιλίες ξεκινούν στη ζωή μας απλά, αβίαστα και φυσικά όχι τυχαία. Γνώρισα την Σόνια Θεοδωρίδου το 2021 όταν θα έδινε μία συναυλία στο αρχαίο θέατρο Φιλίππων. Με εντυπωσίασε η απλότητα, η ειλικρίνεια, η αμεσότητα, η κατανόηση για τον ευάλωτο συνάνθρωπο. Ίσως γιατί, όπως η ίδια είπε σε μία συνέντευξή της: «Ξέρω την φτώχεια πάρα πολύ καλά και μάλιστα έμεινα άστεγη στο Λονδίνο για 2 μήνες».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρόμοια Άρθρα

VIEW MORE

Similar Posts