Τελευταία Νέα

Latest News

Το Ίδρυμα Vodafone εμπιστεύεται την Ένωση Κυριών Δράμας – Σ.Α.Φ.

Για δεύτερη φορά το Ίδρυμα Vodafone μέσω του προγράμματος «World of Difference» εμπιστεύεται την Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ.

Το Ίδρυμα χρηματοδοτεί για έξι μήνες τις εργοδοτικές και ασφαλιστικές εισφορές ενός στελέχους. Η δικηγόρος Χρύσα Χατζηβασιλείου αναλαμβάνει ως Project Manager στον φορέα για την δημιουργία μίας νέας βάσης δεδομένων για όλους τους ωφελούμενους που εξυπηρετεί. Η Χρύσα, στο εξάμηνο της εργασίας της, θα δημιουργήσει ένα αξιόπιστο εργαλείο για το σωματείο – μία ψηφιακή βάση δεδομένων- που θα συμβάλλει στη φύλαξη δεδομένων μεγάλης κλίμακας και θα βοηθήσει παράλληλα στην οργάνωση και στοιχειοθέτηση των ωφελούμενων του Οργανισμού. Η πρόεδρος Αλίκη Τσιαμούρα Αλίκη Τσιαμούρα επισημαίνει σχετικά: «Για όλους εμάς, την μεγάλη οικογένεια της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ., αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά η συνεργασία μας με το Ίδρυμα Vodafone για δεύτερη φορά. Όχι μόνο γιατί είναι μία έμπρακτη απόδειξη στο έργο του σωματείου μας αλλά και γιατί δίνει την ευκαιρία σε νέα παιδιά να αποκτήσουν εμπειρία και να εργαστούν. Αυτή την στιγμή στον φορέα μας έχουμε 11 παιδιά που εργάζονται με 8ωρη απασχόληση και 2 με 4ωρη απασχόληση. Όταν την ίδια στιγμή σε πανελλαδικό επίπεδο γίνονται απολύσεις στην Ένωση Κυριών γίνονται προσλήψεις».

«Το πρόγραμμα World of Difference αποτελεί πλέον ένα πρόγραμμα-θεσμό, με περισσότερους από 434.000 ωφελούμενους συνανθρώπους μας. Στο Ίδρυμα Vodafone, με την πεποίθηση ότι η τεχνολογία αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο τόσο για την ανάπτυξη της σύγχρονης κοινωνίας όσο και για την επίτευξη ενός κοινωνικού σκοπού, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα σημαντικό κύμα αλλαγής. Η ανάδειξη και φέτος 10 νέων που θα εργαστούν στον ΜΚΟ της επιλογής τους και θα συνεισφέρουν σε διαφορετικούς τομείς, μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον της χώρας», αναφέρει η Αλεξάνδρα Παπανικολάου, Υπεύθυνη Προγραμμάτων Κοινωνικής Προσφοράς Vodafone Ελλάδος.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρόμοια Άρθρα

VIEW MORE

Similar Posts