Τελευταία Νέα

Latest News

Το Κοινωφελές Ίδρυμα ΚΙΚΠΕ στηρίζει την Τράπεζα Τροφίμων Δράμας

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού & Πολιτιστικού έργου (ΚΙΚΠΕ) στηρίζει την Τράπεζα Τροφίμων Δράμας (ΤΤ) της Ένωσης Κυριών.
Η στήριξη αφορά στην κάλυψη μισθολογικών και ασφαλιστικών εισφορών ενός εργαζομένου με οχτάωρη απασχόληση για ένα έτος. Κάθε μήνα η ΤΤ καλύπτει τις επισιτιστικές ανάγκες δυόμισι χιλιάδων μελών οικογενειών. Καθημερινά συγκεντρώνονται άρτος και αρτοσκευάσματα από φούρνους της πόλης μας, γλυκά από ζαχαροπλαστεία, κοντολήξιμα προϊόντα από μεγάλες αλυσίδες, τρόφιμα από δραμινές βιομηχανίες τα οποία συσκευάζονται και διανέμονται στους ωφελούμενους. Επίσης κάθε Πέμπτη, ημέρα πραγματοποίησης της λαϊκής, συγκεντρώνονται περισσευούμενα και αδιάθετα προϊόντα τα οποία την επόμενη ημέρα το πρωί διανέμονται σε ευάλωτους συνανθρώπους μας.
Η Τράπεζα Τροφίμων Δράμας

Η Τράπεζα Τροφίμων Δράμας αποτελεί την 4η πανελλαδικά Τράπεζα Τροφίμων, η οποία ιδρύθηκε από την Ένωση Κυριών Δράμας – Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας, τον Οκτώβριο του 2019. Αποτελεί μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τραπεζών Τροφίμων (FEBA) κι έχει ως πρωταρχικό σκοπό την καταπολέμηση της πείνας και της σπατάλης τροφίμων, καλύπτοντας τις επισιτιστικές ανάγκες 2066 ωφελουμένων σε καθημερινή και μηνιαία βάση.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρόμοια Άρθρα

VIEW MORE

Similar Posts