Τελευταία Νέα

Latest News

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. Στηρίζει τους Δραμινούς μαθητές

Από το 2016 το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ.
Στηρίζει Δραμινούς μαθητές
66 εθελοντές καθηγητές και δάσκαλοι -119 μαθητές- 3.581 ώρες μαθημάτων
Από το 2016 που ξεκίνησε την λειτουργία του το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. μέχρι και σήμερα στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει εκατόν δέκα εννιά μαθητές όλων των βαθμίδων με πάνω από τρεις χιλιάδες ώρες μαθημάτων και συνολικά εξήντα έξι εθελοντές καθηγητές και δασκάλους.
Τα μαθήματα συνεχίζονται μέχρι τώρα απρόσκοπτα, τόσο δια ζώσης, όσο και διαδικτυακά όπου χρειάζεται. Μάλιστα οι διδακτικές ώρες αυξήθηκαν κατά δύο την εβδομάδα σε δύο από τους μαθητές/τριες της Β΄ Λυκείου. Τα παιδιά παρακολουθούν με μεγάλο ζήλο και όρεξη τα μαθήματα, ενώ όπως καταθέτουν τόσο τα ίδια όσο και οι γονείς τους: «Η βοήθεια του Κοινωνικού Φροντιστηρίου είναι καθοριστική για την πρόοδό μας στα μαθήματα», «Χωρίς την βοήθεια του Κοινωνικού Φροντιστηρίου δεν θα είχαμε την ανάλογη ανταπόκριση στο σχολείο», « Η βοήθειά σας είναι τόσο σημαντική και μας χαροποιεί τόσο πολύ να γνωρίζουμε ότι έχουμε κάποιους που μας στηρίζουν».
Η Πρόεδρος Αλίκη Τσιαμούρα επισημαίνει: «Χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές καθηγητές που δίνουν και αυτήν την χρονιά την ευκαιρία στα παιδιάνα ξεδιπλώσουν τις δυνατότητές τους και να προοδεύουν στα μαθήματα, πλησιάζοντας τους στόχους τους. Χωρίς την βοήθειά τους δεν θα τα είχαμε καταφέρει».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρόμοια Άρθρα

VIEW MORE

Similar Posts