Τελευταία Νέα

Latest News

Τριάντα πέντε ωφελούμενες του έργου Ανάπτυξη δράσεων γυναικείας επιχειρηματικότητας-Επανένταξη-Ενεργοποίηση

Με επιτυχία υλοποιήθηκε την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023 στις 11 το πρωί στο αίθριο του Σπιτιού Ανοιχτής Φιλοξενίας η ημερίδα ολοκλήρωσης της πράξης «Ανάπτυξη δράσεων γυναικείας επιχειρηματικότητας – Επανένταξη – Ενεργοποίηση» που υλοποίησε η Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ.
Η ημερίδα υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης ΣΒΑΑ του Δήμου Δράμας (Ε.Π. «Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης 2014-2020»). Το ενδιαφέρων των συμμετεχόντων ήταν μεγάλο. Την εκδήλωση χαιρέτισε η Πρόεδρος της Ένωσης Κυριών Δράμας – Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας, κα Αλίκη Τσιαμούρα η οποία υπογράμμισε σχετικά: «είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί μέσα από το πρόγραμμα αυτό 35 άνεργες γυναίκες εκπαιδεύτηκαν, αποκτώντας γνώσεις και παράλληλα δεξιότητες […] Κάποιες από αυτές σκέφτονται το «επιχειρείν» που σημαίνει πώς έχουν μία καινοτόμα ιδέα αλλά δεν ξέρουν ακόμη πώς να ξεκινήσουν και να ρισκάρουν οπότε σε αυτό το κομβικό σημείο πρέπει όλοι μαζί Δήμος Επιμελητήριο Περιφέρεια να σταθούμε δίπλα τους. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Δράμας και όλο το εταιρικό σχήμα, για την άψογη συνεργασία.
Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε η συντονίστρια των δράσεων ΒΑΑ Δήμου Δράμας Κατερίνα Ιωσηφίδου η οποία τόνισε την αξία υλοποίησης ανάλογων προγραμμάτων για τον Δήμο Δράμας ενώ αμέσως μετά τον λόγο πήρε η συντονίστρια του έργου Ψαρρά Παναγιώτα η οποία έκανε μία αναδρομή σε όλο το έργο.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο Αντιδήμαρχος Δράμας Χαραλαμπίδης Ανδρέας, οι Δημοτικού Σύμβουλοι Παναγιωτίδης Αλέξανδρος και Ράδος Αλέξανδρος, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Παπαδόπουλος Γιώργος,.
Στο τέλος της ημερίδας o Δήμαρχος Δράμας απέμεινε τα πιστοποιητικά στις ωφελούμενε επισημαίνοντας τη σημασία της συμμετοχής της Ένωσης Κυριών Δράμας σε όλα τα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα από το ΕΚΤ που υλοποιούνται στην περιοχή.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρόμοια Άρθρα

VIEW MORE

Similar Posts