Τελευταία Νέα

Latest News

Ξεκίνησε το πρόγραμμα «Κουμπαράδες της Αγάπης» με την στήριξη τοπικών καταστημάτων

Με σύνθημα «Μικρές πράξεις μεγάλης σημασίας» η Ένωση ΚυριώνΔράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας, σε συνεργασία με τοπικά καταστήματα της Δράμας, πραγματοποιεί για δεύτερη φορά την δράση: «ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ».
Η τοποθέτηση των « ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ», πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα , των οποίων το ανθρώπινο δυναμικό υποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά και σε ένα κλίμα συλλογικότητας.Η δράση η οποία θα διαρκέσει μέχρι και το Πάσχα του 2022 έχει σαν κύριο στόχο την ενίσχυση της Τράπεζας Τροφίμων της ΕΚΔ-ΣΑΦ, με σκοπό να ωφεληθούν όσο το δυνατό περισσότερες οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.
Η Τράπεζα Τροφίμων Δράμας ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2019, από την Ένωση Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας. Η Τράπεζα Τροφίμων της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας έχει ως στόχο τη συλλογή προϊόντων με σύντομη ημερομηνία λήξης και προϊόντων χορηγίες επιχειρήσεων και τη διανομή στους ωφελούμενους του σωματείου και σε φορείς όλου του Νομού. Κατά το 2021 διανεμήθηκαν 133 τόνοι τροφίμων.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρόμοια Άρθρα

VIEW MORE

Similar Posts