Τελευταία Νέα

Latest News

Από την Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ.

Διανομή δεμάτων ΤΕΒΑ σε 32 ωφελούμενους

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ από την Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ.
Συγκεκριμένα τριάντα δύο δικαιούχοι έλαβαν την Τρίτη 29 Αυγούστου τα τρόφιμά τους από το γήπεδο Κραχτίδη όπου έγινε και η πρώτη διανομή για το 2023.
Οι δικαιούχοι παρέλαβαν σημαντικές ποσότητες τροφίμων αναλογικά με τα μέλη της οικογένειας (τοματοπολτός, ζυμαρικά, τυρί γραβιέρα, τυρί φέτα ΠΟΠ, ρύζι, φακές, φασόλια, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ, αλεύρι, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, βόειο και χοιρινό κρέας), καθώς επίσης και προϊόντα καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής (οδοντόκρεμα, σαμπουάν, σκόνη για πλύσιμο ρούχων, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, υγρό απορρυπαντικών πιάτων), ώστε να καλύψουν πρώτες ανάγκες τους.
Για την αποφυγή συνωστισμού και τήρησης των μέτρων αποτροπής εξάπλωσης των ιώσεων, στη διαδικασία διανομής, εφαρμόστηκε η μέθοδος “Drive Through”, κατά την οποία οι δικαιούχοι εξυπηρετήθηκαν πλήρως και δίχως να αποβιβάζονται από το όχημα τους μόνο με την επίδειξη Ταυτότητας και ΑΜΚΑ.
Το Πρόγραμμα ΤΕΒΑ υλοποιείται μέσω Κοινωνικών Συμπράξεων και οι ωφελούμενοι επιλέγονται σύμφωνα με εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια. Η Ένωση Κυρίων Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας είναι εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Αλληλεγγύη στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας. Το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθεια προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) υποστηρίζει τη διανομή τροφίμων και βασικών υλικών αγαθών, συνδυάζεται με συνοδευτικά μέτρα, τα οποία συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων και υλοποιείται στο σύνολο της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρόμοια Άρθρα

VIEW MORE

Similar Posts