Τελευταία Νέα

Latest News

Το κοινό τραγούδησε και ταξίδεψε σε κάθε γωνιά της χώρας μας με την συναυλία «Μια βόλτα στην Ελλάδα No 7»

Στο κατάμεστο θεατράκι «Σωκράτης Δημητριάδης» της Αγίας Βαρβάρας πραγματοποιήθηκε για έβδομη συνεχή χρονιά, η συναυλία της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας «Μια Βόλτα στην Ελλάδα Νο 7».

Την Δευτέρα 4 Ιουλίου στις 8.30 το απόγευμα πλήθος κόσμου τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του, η οποία όπως κάθε χρόνο εντάσσεται στο πλαίσιο Ελευθέρια 2023. Η μικτή παραδοσιακή χορωδία της Ένωσης Κυριών Δράμας-ΣΑΦ υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Ελευθέριου Καλλινικίδη μάγεψε το κοινό ερμηνεύοντας τραγούδια από όλες τις γωνιές της Ελλάδας και την μουσική επιμέλεια της Δραμινής παραδοσιακής ορχήστρας Κατιφέ». Σε ένα σκηνικό που «μύριζε» άρωμα Ελλάδας, ακούστηκαν μελωδίες από τα νησιά, την ηπειρωτική Ελλάδα και τον Πόντο με ένα κοινό να καταχειροκροτεί και να συνοδεύει τραγουδώντας τους χορωδούς. Στον χαιρετισμό της η πρόεδρος Αλίκη Τσιαμούρα ευχαρίστησε το κοινό που σε κάθε κάλεσμα ανταποκρίνεται θετικά, έκανε μία σύντομη αναφορά στο πολύπλευρο έργο του φορέα δίνοντας μεγαλύτερη βαρύτητα στο Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας και στις πολιτιστικές δράσεις.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι πολιτικές και πολιτειακές αρχές του Νομού Δράμας και ολοκληρώθηκε με αναμνηστικά δώρα που έλαβαν οι χορωδοί.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρόμοια Άρθρα

VIEW MORE

Similar Posts